Der er 2 timers gratis parkering på Taastrup Torv. Og med flere end 300 p-pladser fordelt på to etager er der altid plads til dig.

Fra parkeringspladserne er der nem adgang til butikkerne i stueplan via trapper og elevatorer.

Men husk at sætte din parkeringsskive, inden du går ned og handler.

Der er ingen betalingsautomater på Taastrup Torv. Hvis du skal parkere længere end de 2 timers gratis parkering, kan du benytte mobil-appsene EASYPARK og APCOA FLOW til at betale for ekstra parkering – det koster kun 5 kr. inkl. moms i timen. Instruktioner hertil kan du finde på p-dækkene.

Adgang til parkeringsdækkene sker via rampen for enden af Taastrup Torv, og du finder vej til rampen ved at køre ad Vesterparken og Ahornvej, dvs. rundt om busterminalen. Der er desuden opsat skiltning på ejendommen, der hjælper dig på vej.

Parkering sker for egen risiko, og Taastrup Torv påtager sig intet ansvar for ulykkestilfælde, tyveri eller skader på personer, biler, udstyr.

Hvis man har glemt at stille parkeringsskiven eller har parkeret forkert, kan APCOA udstede et kontrolgebyr.

Lej en P-plads

Har du brug for en p-plads på månedsbasis, så kan du leje en i vores parkeringsanlæg. Både som privatperson eller virksomhed kan du leje en eller flere p-pladser ved at kontakte APCOA PARKING på telefon 70 231 331 eller på www.apcoa.dk – det koster kun 300 kr. inkl. moms pr. måned at leje en parkeringsplads.